Rijles vanaf€ 43,-per uur

Over Wegwijs

Over Wegwijs
Over Wegwijs

Wegwijs Verkeersopleidingen is  in 1 januari 1983  begonnen in Culemborg met een enkele Opel Kadet   Binnen enkele jaren breidde onze vloot zich uit en inmiddels zijn we de meest vooraanstaande rijschool van Culemborg en omstreken. Uzelf kent zonder twijfel iemand die bij ons zijn rijbewijs heft gehaald!

Wegwijs heeft vestigingen in Tiel en Culemborg en heeft twee instructeurs in dienst,  . Je kan bij ons terecht voor auto-, motor- en aanhanger rijlessen;   

Ook geven wij theoriecursussen voor auto-theorie. Ons theorielokaal is uitgerust met officiele CBR apparatuur: de Culemborgse Courant noemde ons "het modernste theorielokaal van de Betuwe"!

Als je er over denkt rijlessen te nemen, maar niet zeker weet welk pakket het meest geschikt is voor je, kun je bij ons een intakeles nemen waarin gekeken wordt naar je aanleg en vaardigheden. Daarna wordt er advies gegeven over welk pakket er het beste bij je past.

Autorijlessen worden gegeven in een van onze twee Opel Astra's ,Golf 2,0 diesel, 
Voor motorrijlessen hebben wij 2 Yamaha XJ600’s klaarstaan; ook zijn er een  honda 125 cc beschikbaar voor het licht motor rijbewijs (A1).

Bij autorijlessen wordt je voor elke les thuis opgehaald, motor en aanhanger lessen beginnen aan onze vestiging aan de Rijnlaan.    . De auto’s hebben ook een PIN aan boord om de lessen te kunnen betalen!

Mocht je vragen hebben horen wij graag van je – aan de telefoon of met een kopje koffie aan de Rijnlaan.